Geysir's Brella
Prud

Kennel Geysir

stueopdræt af islandske fårehunde

Geysir's Brella (betyder : spilopmager)


Geysir's Brella

Født : 07-05-1997

Død : 23-09-2010


HD-status : B1


Avl : Er moder til Kennel Geysir's E- og G-kuld.


Brella var vores egen avl, efter den svenske SCH, NCH, DKCH, NORDCH Pretty-Prud's Barki (UA) og multi champion Prud (C1).

Pryd og Geysir's Brella leger i sneen


Brella levede godt op til sit navn, idet hun elskede at lave ballade, og sladre højlydt, hvis nogle af de andre hunde lavede ballade.Brella elskede agility, hvor hun rigtigt kunne bruge sine muskler, men hadede udstilling, idet man "bare" skulle stå stille og se pæn ud. Og da det med at stå stille, ikke var noget Brella syntes var sjovt, valgte vi ikke at udstille hende så meget, men hun fik dog en del 1. præmier og blev da også den 4. bedste tæve på en udstilling.


Geysir's Brella tager sig en lur under bordet, mens hvalpene fra D-kuldet soverFør Brella fik sit første kuld, var hun "reservemor" til Prud's sidste kuld hvalpe, Geysir's D-kuld. Idet rollen som "reservemor", var en rolle Brella levede godt op til, så vi frem til, at hun selv skulle være mor.


Geysir's Brella og Erill tager sig en lille lur

D. 27-06-2002 fødte Brella sit første kuld. Som bestod af en han og en tæve, Erill og Edda.

Begge er røde, langhåret og med dobbelte ulveklør.

Edda blev i familien og bor hos Lena Palmquist.

Som det fremgår af billedet var moderrollen, en rolle som Brella trivedes rigtig godt med.Geysir’s Brella med fra ventre : Gaska, Gusta, Gloá, Gauti og Gæfa 3 dage gamleD. 12-04-2004 fødte Brella sit andet og sidste kuld.

Dette kuld bestod af en han og fire tæver :

Gauti, Gusta, Gæfa, Gaska og Gloá.

Heraf er to hvalpe rød/sort, to er sort/hvid og en enkelt er rød. Alle hvalpene er langhåret og med dobbelt ulveklør.Brella døde d. 23-09-2010 af cyster i bughulen. Hun er meget savnet.

Kennel Geysir v/ Kate og Else Palmquist, Antaresvænget 26, 2620 Albertslund, tlf (+45) 25793785 / 24464387

mail: kennel@kennel-geysir.dk